MONGOOLSE YURT

OVERNACHTEN IN TWENTSE NATUUR

DE IDEALE ONTHAASTING

Kom tot rust tussen de weilanden en tjilpende vogels.

ONZE YURT

Slapen in een echte Yurt uit Mongolië, maar dan wel in Twente. Dat kan, op dit landgoed in Markvelde bij Diepenheim. Daar staat sinds kort een prachtig ingerichte Yurt, voorzien van veel gemakken en heel mooi gelegen midden in het Twentse Coulissen landschap waar de reeën en hazen je met een bezoek vereren. 

Via een mooi bospaadje kom je bij dit bijzondere natuurhuisje, op traditionele wijze beschilderd en ‘vintage’ ingerichte ronde tent. Ingericht voor 2 personen met een keukentje, kachel, allerhande meubilair en twee geschakelde eenpersoonsbedden van 90×200. Ernaast is in het bos een klein huisje gebouwd met toilet en douche. Water en stroom is aanwezig, maar de opzet is en blijft zo sober mogelijk kamperen in de natuur. Laat je vooral verrassen door deze yurt op deze o zo mooie plek.

Iets verderop, naast ons huis, hebben we ook een vakantiewoning, compleet ingericht en van alle gemakken voorzien.

BOEKEN, SLAPEN OF VRAGEN?

Jan Eijsink & Alda Assink

Markveldseweg 8A 7478 PN Diepenheim  Tel: 06 23889282 of Tel: 06-54660788

Wij hebben een heerlijke tijd gehad hier. Door de ligging en de creatieve uitstraling van de tent, hebben wij deze plek gekozen om muziek te schrijven. En dit was echt dé perfecte plek daarvoor. Gisteren een zak brandhout gekregen en we hebben de namiddag en avond heerlijk genoten van de warmte van het vuur. We hebben een fijne mini-vakantie gehad, bedankt!
Samiré & Coen