APPARTEMENT

KOM TOT RUST!

COMFORTABEL GENIETEN

Kom tot rust tussen de weilanden en tjilpende vogels.

ONS APPARTEMENT

Ons comfortabele en van alle gemakken voorziene vakantieverblijf is prachtig gelegen in Markvelde, het buitengebied van Diepenheim. Het beschikt over een ruime woonkamer/keuken, badkamer (met whirlpool) en slaapkamer in het souterrain. 

De woning heeft een eigen ingang en ruime tuin met terrasoverkapping waar het zomers heerlijk toeven is. Het heeft een fraai uitzicht over de landerijen en leent zich uitstekend voor fijne overnachtingen. Iets verderop verhuren we ook nog een pracht van een Mongoolse Yurt, midden in de natuur.

Nieuw Kagelink bevindt zich op een plek waar de stad ver weg is en de natuur dichtbij. Het gebied is bijzonder geschikt om te fietsen en te wandelen in een prachtige omgeving.  Diepenheim  ‘het stedeke van kunst en cultuur’ is vermaard om zijn vier kastelen en de gemoedelijke, landelijke sfeer. Naast de prachtige kasteeltuinen en het rosarium heeft Diepenheim nog meer bijzondere tuinen zoals het vermaarde Gazebo en de tuinen van kunstenaar herman de vries. In de zomermaanden zijn de zandkastelen in de tuin van Kasteel Warmelo te bezichtigen. Op loopafstand bevindt zich het Oranjemuseum, watermolen Den Haller waar ook restaurant Den Haller gevestigd is, en de Pitch & Putt. Nabij is ook Landgoed Weldam en Kasteel Twickel in Delden waar de kasteeltuinen en het landgoed op zijn minst uitnodigen voor een bezoek. Het prachtige en toeristische Delden heeft veel te bieden zoals het museum ‘No Hero’, de goed bekend staande restaurants en niet te vergeten de vele leuke en veelzijdige winkeltjes.

BOEKEN, SLAPEN OF VRAGEN?

LET OP: Op dit moment, net zoals vorig jaar, woont de Oekraiense Iryina samen met haar kinderen Bogdan, Denis en Andrey in ons appartement. Natuurlijk willen zij graag zo snel mogelijk terug naar Oekraiene, maar het blijft nog te onveilig op dit moment. Daarom wordt ons appartement niet verhuurd. Zodra dit wijzigt, leest u dat op onze site.

Jan Eijsink & Alda Assink

Markveldseweg 8A 7478 PN Diepenheim  Tel: 06 23889282 of Tel: 06-54660788

BESTE JAN & ALDA EEN HEERLIJK VERBLIJF IN EEN GEWELDIGE OMGEVING. WE KOMEN GRAAG NOG EEN KEER TERUG!
ERIC & DIANA CORTON